KIRIKKALE
25°
05:10

İmsak'a Kalan Süre

Kırıkkale’ye engelsiz yaşam merkezi yapılıyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, inşaat çalışmalarının devam ettiği Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti. Çalışmaları yerinde inceleyen Saygılı, “Burası Tarihi Kırıkkale Evlerimizin bir devamı olacaktır” dedi.


İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kırıkkale Belediyesi tarafından Engelsiz Yaşam Merkezi ve Yeni Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları devam ediyor. Kırıkkale’ye değer katacak olan ve Tarihi –Kırıkkale Evlerinin devamı olacak bölgede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Kırıkkale için her alanda önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Saygılı, inşaatın tamamlanmasıyla birlikte bölgenin önemli bir değer kazanacağını dile getirdi.

KIRIKKALE’YE YILLARCA HİZMET EDECEK
Saygılı, “ Bu şehrin geleceğine yıllarca hizmet edecek yatırımları hayata geçirmek, onları kıymetli hemşehrilerimizle buluşturmak bizim için çok ayrı bir mutluluk. Tarihi Kırıkkale Evlerimizin devamı olan ve çok yakında tamamlanacak. Engelsiz Yaşam Merkezimizi ve Yeni Gençlik Merkezimizi şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu yerlerimizin açılışını hep birlikte yapacağız” dedi.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Saygılı: “Su sorununu çözmek için büyük çaba sarf ediyoruz”

İlginizi Çekebilir

Mehmet Saygılı, aday adaylığı başvurusu yapmayacak!

İlginizi Çekebilir

Bahattin Akyön, çalışmalarını sürdürüyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

27319

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171